Home / Diverse / Publicitate inteligenta: 2Parale da rezultatele pe treizecizero.ro

Publicitate inteligenta: 2Parale da rezultatele pe treizecizero.ro

In timp ce altii incearca sa profite de asocierea cu Simona Halep prin agatarea de logo-uri pe poza de Facebook in care o felicita, sau, mai rau, fac Facebook ads cu imaginea ei, 2Parale face o chestie foarte desteapta, dincolo de clasicele bannere trantite in sidebar, footer sau la sfarsit de articol.

Jos palaria pentru integrarea dintre 2parale, companie de performance marketing si rezultatele de la WTA, pe care le puteti urmari si pe treizecizero.ro, probabil cel mai bun site de nisa din Romania.

2 parale treizecizero

La final, un shameless self promo pentru conferinta de marketing sportiv organizata impreuna cu colegii de la IAA Young Professionals, care va avea loc joia aceasta, de la ora 19.

Participarea este gratuita, locurile sunt limitate (serios, mai sunt vreo 30) iar inscrierile se fac prin formularul asta.

Invitati: Razvan Burleanu, Presedinte FRF, Radu Restivan Sports PR Manager Daescu Bortun Olteanu, Mihai Barsan, VP Marketing Ursus Breweries, Georgiana Miron, Director Marketing si Comunicare Groupama Asigurari, Alex Gavan, alpinist de mare inaltime.  Seara YP va fi moderata de Madalin Nitis, Marketing & Communications Manager Visa (si totodata membru IAA YP).

Citeste si asta

BrickStand: afacere cu mini stadioane din lego

Uite o idee la care nu m-as fi gandit. Sau daca mi-ar fi trecut prin …

2 comentarii

  1. Da pișcoturi se dau la seara aia? Că poate de asta nu vine lumea…

Comentezi ?