Home / Filme / Guest Post: Silent Hill Revelation 3D

Guest Post: Silent Hill Revelation 3D

Cristina, castigatoarea concursului de acum cateva zile, a fost la film si a revenit cu impresii personale despre  Silent Hill Revelation 3D.  Pare mai rea ca mine, cand dau de filme proaste :))

Cristina, ai legatura:

Pasul 1. Particip la concurs
Pasul 2. Castig biletele (na’ti’o p’asta)
Pasul 3. Ma duc la film.

Cu entuziasmul pana in gat ca e prima oara cand castig ceva si ca o sa vad si un film de groaza (eu care ma sperii super repede si scot si sunete dubioase), ajung la cinema insotita de prieten si ne ocupam locurile.

Cum se sting luminile, ma fac comoda si astept sa fiu speriata. Va spun de la bun inceput ca am vazut si primul Silent Hill si aveam mari asteptari si de la asta.
Sincer, mi-era frica sa nu ma fac de ras in sala ca o sa tip si toate cele, d’aia pe tot parcursul filmului m-am fortat sa-mi tin gura cat de strans puteam. Efortul meu a fost in zadar, in afara de 5-6 scene in care mi’a tresarit putin inima, n-am avut alte palpitatii.

Dar sa le luam pe rand cu liniute:
– filmul e horror doar cu numele, in rest e mai mult scarbos. Se ciopartesc unii, ploua cu sange si altele de genu’ Saw.
– oamenii au facut o legatura cu primul Silent Hill, au realizat o continuitate, dar au schimbat total
– decat sa te chinui cu ochelarii aia pe ochi pentru 3 scene 3D si alea proaste, mai bine nu. Pe mine ma depaseste complet isteria asta de a scoate toate filmele in 3D, desi poti sa le vezi la fel de bine si daca’ti dai ochelarii jos. Mie mi-ar fi rusine sa scot un astfel de film.
– muzica filmului a fost buna. A fost atat de buna incat te baga in suspans si te tinea acolo, pacat doar ca dupa aceea nu se intampla nimic :)) daca ascultai doar muzica, ziceai ca cine stie ce scena apocaliptica urmeaza si cand colo UN MARE NIMIC.
– storyline-ul e jalnic. O gramada de chestii care ar trebui sa fie interesante si sa mareasca intriga sunt inghesuite degeaba si fara cap in cele 100 de minute ale filmului.
Poate sunt eu mai hardcore decat credeam sau poate ma sperii doar la filmele cu fantome, dar cam asta e parerea mea. Lista ar putea continua ca nu degeaba m-a facut mama asa carcotasa, dar sunt fata de treaba si va las pe voi sa vedeti cum e treaba de fapt. :)

Citeste si asta

Două povești despre Thailanda

Autoritatea pentru Turism a Thailandei și KLM Romania, în colaborare cu Tedoo.ro, au un concurs pentru românii …

3 comentarii

  1. Nu am absolut nimic cu Cristina, dar scrie foarte….simplut ca sa spun asa.

    Frazele nu au continuitate si la fel se intampla cu ideile: “oamenii au facut o legatura cu primul Silent Hill, au realizat o continuitate, dar au schimbat total” – Au schimbat total ce?

    Cratima la ea se pune cu `. Exemplu: ” daca’ti dai ochelarii jos”

    Cristina, felicitari pentru bilet si ma bucur sa vad ca sunt oameni care frecventeaza cinematografele, dar nu e neaparat sa si scrii…

    • Daca ai fi fost atenta, ai fi vazut ca era vorba de schimbarea continuitatii. Cel putin, eu asa inteleg.
      Mie-mi place cum scrie Cristina.

    • 1. acel apostrof apare pentru ca lucrez la doua laptopuri, unul cu tastatura normal si unul cu tastatura in italiana. cel in italiana are apostroful in locul cratimei si din obisnuinta apas tot sus unde e cratima la tastatura normala.
      2. La fraza aia sigur era o continuitate. vad ca nu urmeaza un punct dupa “au schimbat total”, deci sigur era si altceva scris, dar nu apare din X motive.
      3. scriu simplut pentru ca nu vreau sa le povestesc oamenilor absolut nimic din film. mie nu-mi place sa citesc articole despre filme in care primesc o multime de detalii si stiu ce o sa se intample si cum o sa fie. incerc sa ma leg de chestii generale si totusi sa argumentez calificativul dat filmului. gandeste-te ca articolul apare inainte sa vada lumea filmul. n-are rost sa stric filmul doar ca sa fac eu o compunere exact cum ar trebui. daca articolul aparea la o luna dupa ce filmul rula in cinematografe, altfel as fi putut sa imi fac introducerea, cuprinsul si incheierea.

Comentezi ?