Home / Fun / Ce poţi sã faci când mârâie cineva la tine ?

Ce poţi sã faci când mârâie cineva la tine ?

Sfaturi primite de la prietenii de pe Facebook, in urma statusului meu din dimineata asta: “in tramvai, in spatele meu, e un tip care maraie. Sa ma ingrijorez? :)))”

Sa raspundem ascultatorilor care au comentat pe reteaua lui Zuckerberg:

Bogdane, aveam doar o tableta la mine, e prea scumpa sa-i dau cu ea in cap. Si nu prea merg la job cu niste oase de ros prin buzunare. Dar am gasit o aplicatie prin Google Play, un fel de fluier cu ultrasunete (sau ceva) pentru caini. Oare ar fi mers?
  • Bogdan Pater vezi dacă ascultă: spune-i ‘șezi’. :p:p
Tipul sedea deja pe scaun, comanda era inutila. “Treci la cusca” poate era mai util. Sau “sari pe controlor!”
Iulia, eu nu marai, asa cant eu!
  • Alin Pandaru hmm.. dubios.. Dinamo joaca abia maine.. si la Constanta… :-?
Panda, Dinamo nu joaca, ei plimba mingea pe teren si incaseaza goluri. Acum si la malul marii
  •  Tudor Sandu Evita sa te uiti direct in ochii lui, indeparteaza-te incet, cu fata catre el si asigura-te ca nu mai maraie cineva in directia in care te indrepti.
Un sfat care ma duce cu gandul ca Tudor a avut ceva experiente neplacute cu maidanezii, din care invatat tehnici esentiale de supravietuire. Un fel de Bear Grills de Buzau, specializat pe Maidaneza.
  • Mihai Badea Esti in 41? E un copil cu Sindromul Tourette. Ma intalnesc des cu el…fara sa vreau :))
In 41 e alta nisa, acolo se inteapa (vezi aici intrebari despre intepatorul din 41). In tramvaiul meu se tortureaza poezii de Eminescu, se vand brichete si plasturi si se maraie. Fiecare cu nebunii lui :D
  • Bianca Damian Maraie inapoi, trebuie sa domini teritoriul :))))))
Draga Bianca, daca eram intr-un Lamborghini, latram la el de iesea singur pe geam, in doua labute.  Dar asa, fiind in RATB, l-am lasat pe el sa maraie, eu coboram oricum la a doua statie.
Un alt sfat foarte bine documentat, din partea profesor doctor Honoris Panda, care a studiat atent comportamentul cainilor (si rosii) din mijloacele de transport in comun, in diminetile cu soare cu dinti.
  • Bianca Troncea Se intampla ceva. Aseara am avut si eu langa mine in tramvai o doamna destul de grizonata care maraia, ofta, se vaita, injura sau vorbea cu ea insasi despre ce mai are de facut acasa.
Se numeste tripa personalitate sau nebunie cauzata de intarzierea pensiei. Doamna s-a uitat la prea multe desene animate cu personaje care aveau cate un ingeras sau diavol pe umeri … si acum se certa cu amandoi. Se zice ca-ti stimuleaza creativitatea. De la o varsta …
Mai am o faza ciudata de povestit, din acelasi tramvai, dar o pastrez pentru mai tarziu …

Citeste si asta

Cum se vede Bucurestiul din tramvaiul colantat de Metro

As vrea sa multumesc si sa felicit pe aceasta cale pe creativul din echipa METRO, …

1 comentariu

  1. Eh, lux la voi dacă se stă jos în tramvai. La noi nu prinzi loc decât în picioare. Deci am presupus că și voi erați în picioare. :p

Comentezi ?