Home / Evenimente / Ce-am facut pe santier ?

Ce-am facut pe santier ?

Destule. Era sa fiu pierdut pe drum, pe undeva pe la Bals, dar mi-am dat seama la timp ca autocarul era sa plece fara mine. N-au avut noroc sa scape de mine, asa ca mi-am facut de cap pe santierul din Preajba.

Dupa ce am trecut de instructaj si ne-au impartit pe case, am luat-o pe colega Andreea Stan si i-am intrebat pe mesterii de acolo cu ce putem sa-i ajutam. Cei doi s-au uitat la mine, s-au uitat la ea (cam la fel, dar mai frumos), si-au dat seama ca avem la fel de multa experienta in constructii pe cat au ei in programare, asa ca ne-au trimis la scos cuie din niste scanduri care puteau fi refolosite la acoperis sau prin alte parti.

Pe langa voluntarii Vodafone, pe acolo le-am gasit pe Oana Bratila si Lavinia, luptandu-se cu tesla in gramada de scanduri. Ca sa va faceti o idee, sa te trimita cineva la scos  cuie din scanduri e ca si cum te-ar trimite cineva dupa cafea sau un pahar de apa, cand tu stii ca poti sa repari xeroxul.

Am acceptat resemnat situatia si m-am apucat de treaba. Ba chiar am facut si un pact semnat in “X” cu Andreea si Oana: eu am luat departamentul “indreptat cuie cu tesla”, ele “scos cuiele din scanduri cu chestia aia in forma de V”.

Au fost cele mai plictisitoare doua ore din ziua aia. Cred ca mai plictisitor ca activitatea de a scoate cuie poate fi doar activitatea lui Razvan, de a le bate in alte scanduri.

Noroc ca dupa-masa am fost avansat. Am trecut de la cuie la facut ciment, lipit plase & coltari si spionat alti bloggeri, intre pauzele de ciment :D

Asa am reusit sa-i surprind pe:

Dom’ doctor inginer BB

Roaba Andreea

 Oana Cimentila

Bormasinutzu Si capul tuturor bloggerilor, diva tunara

 Si cum asta n-a fost de ajuns, l-am convins pe Tunaru ca  n-ar strica sa facem un tur de santier pentru fetele amatoare de senzatii tari pe o roata, cu ultima versiune de roabe 2.0, dotate cu cate un blogger-viteza.

Ce-a iesit, vedeti mai jos :))

Multumesc pe aceasta cale colegei mele de roaba, Lavinia Roaberi.

Varianta mai serioasa se gaseste in video-ul lui Razvan.

Citeste si asta

Intrebari si raspunsuri despre Legea Voluntariatului

Un scurt interviu cu Anca Nastase, Director Executiv Federatia VOLUM, initiator si promotor al noii …