Home / Diverse / Concursuri si premii pentru fanii “Game of Thrones”

Concursuri si premii pentru fanii “Game of Thrones”

Scurt si la obiect: am cateva chestii de anuntat, in atentia fanilor serialului (si ai boardgame-ului) meu favorit “Game of Thrones”.

1. Editura Nemira are un concurs pentru bloggeri in perioada  3 – 21 Mai. Concursul este indeajuns de complex si solicitant incat sa  inlature concursomanii si sa ii premieze doar pe cei care sunt cu adevarat pasionati de GOT. Me gusta!

Premiul pentru primul clasat (in functie de punctajul obtinut) va consta in colectia “Saga Cantec de Gheata si Foc“, urmatorii 10 bloggeri din clasament vor primi cartea “Urzeala Tronurilor” + voucher de reducere de 45%, iar restul participantilor vor primi reduceri semnificative la cartile publicate de editura Nemira.

2. Pentru cine nu-i blogger (asta e, are si bloggingul niste avantaje), sunt si alte concursuri secundare pe pagina  de facebook “Urzeala”, pe twitter la @gheatasifoc si quiz-uri  pe siteul Westeros.ro

3. Pot sa dau un premiu: cartea Cantec de Gheata si Foc – Urzeala Tronurilor pentru cine-mi spune in comentarii … care e personajul favorit din serial/carte si mai ales, de ce. Cel mai haios raspuns castiga. Deadline: duminica luni seara.

4. Exista un cod de reducere de 50% pentru toate cartile de pe www.nemira.ro, valabil 30 de zile incepand cu data de 3 Mai. Codul poate fi folosit de toti cititorii blogului meu, indiferent de numarul de carti din comanda. Codul voucherului este: SAFSGHKK8787 . Daca nici asta nu e super reducere …

Prepare yourself, the “Game of Thrones” books are coming!

Citeste si asta

Ghid ilustrat pentru 456 morti din “Game of Thrones”

Un proiect web excelent implementat pentru cei de la Washington Post, sub forma de infografic interactiv …

8 comentarii

  1. Tyrion Lannister, pentru ca esentele puternice se tin in sticlute mici. Este unul dintre cele mai bine conturate personaje si poate insuma cateva firi puternice, toate intr-un singur corp, unul de pitic. El insusi este o antiteza, angelic-demonic. Uneori pare rupt de firul povestii, pare absent fata de ce se intampla in lumea imaginata de George Martin, dar de la nivelul sau inoada cele mai bune fire si tinteste catre cele mai mari capete. Si mereu lumea se impiedica de acele capcane mici, legate cu ata. Este unul dintre cele mai inteligente personaje si de la un moment la altul te astepti sa faca o nebunie care sa rastoarne intreaga poveste. Este unul dintre putinele personaje care pot face asta, ceea ce il face unul foarte puternic si indispensabil. Cred ca ar fi si un foarte bun produs de branding, acest Tyrion Lannister, are toate calitatile.

  2. Reducere 45% si sunt 300 lei!? Wtf? Weekendul asta mi-am luat la juma de pret din Timisoara toate volumele aparute..in engleza, ca’n Bucuresti nu am reusit sa le gasesc pe toate si sa nu fie traduse. Ce naiba e asa mare diferenta de pret? :|

  3. Tyrion Lannister, pentru ca este un personaj maret! :D
    In ciuda defectului sau, unul major pentru lumea descrisa in universul lui Martin, el pare totusi sa fie cel mai echilibrat si abil dintre personaje. Cineva care nu actioneaza din pur instinct.

  4. Depinde daca sunt hardback sau nu. Varianta hardback in romana e mai ieftina decat echivalentul in engleza iar paperback sunt tot pe acolo.

  5. Siiiii.. castigatorul este Dani Novac. Felicitari :)

  6. Multumesc mult! Abia astept sa ajunga.

Comentezi ?