Home / Evenimente / Ce am mai facut in ultima vreme

Ce am mai facut in ultima vreme

Un fel de punere in aplicare a bancului ala cu “o tanara vine la spovedanie, ii spune preotului ca vrea sa se spovedeasca, sa-i spuna ce a facut in ultima vreme. Popa ii raspunde linistit: “Nu e nevoie, iti citesc blogul!”

Sau pentru ca am ramas dator cu cateva cuvinte legate de lucruri si intamplari despre care nu am avut timp sa scriu detaliat, in articole separate. 

Free Pass-ul LaserFrate a ajuns la Bunescu, care va scoate toti cei 5 cititori unici si lunari la arena LaserMaxx din AFI Cotroceni. Iar eu trebuie sa termin draftul intitulat “tipuri de strigate de lupta si tipete de victorie la lasermaxx”.

La workshop-ul Blogoree am invatat de la Vlad cat de important e cum scrii pe blog si mi-am dat seama cat de mult mai am de invatat si exersat. Andra si-a luat cateva notite si sfaturi de la Vlad pe care ar fi bine sa le citesti!

Inainte de Internetics (vedeta a fost Redescopera Romania, 8 premii pentru Ileo si Petrom, de departe cea mai tare/haioasa editie de pana acum), m-am dus sa deschid showroom-ul Kettler, “unul din cele mai importante branduri internaționale în materie de echipamente de fitness, mese de tenis de masă, biciclete, jucării pentru activitățile copiilor în aer liber şi mobilier de grădină”.

De fapt, lansarea a fost un doar pretext pentru ca eu sa am motiv sa joc ping-pong cu Chinezu in showroom-ul lor si sa aflu ca o masa profesionala de ping pong nu e chiar asa de scumpa pe cat credeam eu. 20 de milioane, impermeabila (poate fi lasata fara griji in ploaie), poate fi modificata in asa fel incat sa poti juca ping-pong si singur, cu “peretele”.

Acum stau si ma oftic ca n-am unde sa pun ditamai masa pentru ca … ce-ar mai fi mers un ping-pong la dublu cu piscotarele astea 3 …

Daca esti atent si dai click aici, o sa vezi si alte poze cu showroom-ul kettler

In cate secunde poti sa desfaci 5 sticle de bere ?

Recordul mondial se pare ca e 1.88 secunde per 5 sticle desfacute de Bogdan Costiniu. Singurul care s-a apropiat de recordul lui Bogdan e un tip din juriul celei de-a zecea editii a Champions Flair Crash de la JW Marriott (am uitat cine e, un fel de Messi cu creasta si cioc al barmanilor din toata lumea) care a reusit in 2:09 secunde. In rest, cred ca si eu pot sa desfac 5 sticle in 3 sau 4 secunde (hac!), cam cat au reusit barmanii inscrisi in concurs.

Daca vrei sa vezi cum se arunca sticlele pe la spate, cum se fac invartelile cu cocktailuri si cum se joaca baietii mari cu sticle si pahare, am facut un playlist cu ei.

Update: Despre barmani a scris si Corina. Repet, a scris si Corina. Da click aici, ca dai de la mine!


In caz ca n-ati aflat de pe twitter, mi-am dat demisia de la Intact Interactive, de vreo 2 saptamani am inceput sa ma ocup de partea de social media/online si idei traznite pentru Trupa Veche (videoclip nou si simpatic – “E noapte”),

mi-am luat concediu pana dupa Mos Niculae (mosule, astept nuiaua traditionala si anul asta!), lucrez la cateva proiecte personale pentru 2012,  iar de pe 12 decembrie iau mouse-ul si glumele din dotare si ma prezint la niste birouri ceva mai aproape de Auras Mansion. Tot online :)

Citeste si asta

Concurs: Hai vineri seara la LaserMaxx !

Saptamana asta am eu free-pass-ul LaserMaxx, pe care l-am primit de la David  si pe …

5 comentarii

  1. Un link n-ai da mah si tu! parca dai de la tine :)))

Comentezi ?