Home / Diverse / Hai la party-ul Desperados !

Hai la party-ul Desperados !

Cand am scris despre cel mai tare Youtube take-over, facut pentru berea Desperados, habar n-aveam ca sunt prezenti in Romania. Stiam doar ca mi-a placut mult ideea  si stateam si ma gandeam cat de tare ar fi sa fie si la noi ceva similar cu ce se intampla pe acolo …

Ei bine, acum vin vestile bune :D

Prima: Petrecerile Desperados sunt si in Romania

A doua: Am 10 invitatii duble de dat. 5 aici pe blog, 5 pe pagina de facebook

A treia:  Line-up -> SUIE PAPARUDE, LES ELEPHANTES BIZZARES si SISTEM

Despre party: Pe 12 mai va avea loc party-ul, incepand cu ora 21:30, la Hala Automatica de pe Calea Floreasca nr. 159.

Iata ce se pregateste:

Tatuaje, cazi pline cu Desperados, robinete si valuri de bere gratis, graffiti, acrobatii cu serpi, soparle si fachiri, muzica buna si animatori rupti parca din fauna amazoniana. Ireal? Poate pentru iubitorii de Tezaur folcloric, dar nu si pentru fanii Desperados ! Am pregatit si o capela pentru nunti in stil Las Vegas. Atentie! De divorturi nu ne ocupam noi.”

Ce trebuie sa faci pentru a castiga o invitatie ?

Spune-mi  care a fost cel mai traznit lucru pe care l-ai facut la un party. Raspunsurile pot varia de la concursuri de baut bere cu lingurita sau super costumatii, pana la facut breakdance pe muzica populara. Hai ca v-am dat idei :))

Cele mai tari 5 comentarii la articolul asta castiga cate o invitatie DUBLA. Valabil si pentru comentariile de pe facebook.

Deadline raspunsuri: marti 9 mai, ora 24:00. O saptamana e timp destul :)

Juriul este format din mine si o sticla de Desperados. Am zis !

Update: pentru a face totul si mai interesant, o sa aleg in fiecare zi cate un castigator. Au mai ramas 8 invitatii

Citeste si asta

Studiu de caz si concurs: 1 bilet la Finala Cupei AdePlast la fotbal

Studiu de caz despre cum poti sa semnalizezi in mod inteligent prezenta unui sponsor la un …

44 comentarii

  1. Am fost atat de pus pe glume proaste la un party incat am scos sapunul dintr-un stick mennen si l-am inlocuit cu branza topita si pentru ca asta nu mi s-a parut destul, am pus racitura intr-un borcan de gel d-ala de 1 leu si le-am lasat pe ambele la vedere in baia gazdei. Reactia a venit a doua zi cand tipul care a dat party-ul m-a injurat vreo 10 minute la telefon fara sa se repete :))

  2. nu prea faceam lucruri traznite,,, dar la ultima petrecere de apartament am proiectat pe blocul vecin tot felul de rezultate YouTube :))

    in intersectie la Dristor :)

    tipuptipup

  3. Hmm… Am furat tejgheaua de pe baru din Underworld si am rupt-o afara, in fata. Am furat un steag de pe Elisabeta in timpu summit-ului NATO, mers inapoi in bar cu el si apoi cu autobuzu acasa, dimineata (impreuna cu doi jandarmi somnorosi). E chiar in spatele meu acum. In alt bar ne bateam cu hamsii. In altu ne jucam cu mobilieru (banci si mese) facand misto cand tipu care debarasa se oprea sa faca la loc feng shui-ul locatiei. Cand imi mai amintesc chestii pe care voi fi dispus sa le si divulg, mai comentez. :)

  4. Mie imi e greu sa aleg. Am facut tot felul de chestii traznite :D.
    Cred ca cea mai ciudata faza a fost cand impreuna cu niste prietene ne-am imbatat si am vrut sa sunam pe cineva (cineva anume), cand ni s-a raspuns la telefon am dat play unei piese melodramatice, chestii de-astea. A 2-a zi de dimineata ne-am dat seama ca am sunat pe altcineva. Inca ne intrebam daca am destramat o familie :)).

    In rest nu prea pot sa povestesc detalii de pe la petrecerile mele. :))

  5. Clasic – eram la o petrecere si sarbatorita a lipsit vreo 20 de minute, timp in care am golit cele 2 sticle de sampanie, le-am baut si am pus tuica inapoi. Respectiva s-a intors bucuroasa si fix in sticla de sampanie s-a oprit…au urmat reprize de injuraturi. :D

    Iack – ne-am strans intr-o seara pentru o petrecere ca intre fete. Pentru ca mancam pizza cu ketchup si pentru ca nu aveam servetele, fetele s-au gandit sa folosim absorbante drept servetele…i was ewwww…

    Epic fail – Eram de vreo 2luni cu un tip si era super bucuros ca si-a luat un telefon performant. Dupa o petrecere, ne-am gandit sa mergem sa ne plimbam pe pod, sub clar de luna…a gasit niste biletele [in care vorbisem despre el cu o prietena] pe care voia sa le citeasca luminand cu telefonul. Eram pornita sa i le smulg din mana, numai ca in loc sa arunc biletele, am aruncat telefonul in…Arges. De mentionat : nici nu platise prima rata la el. A trebuit sa-i iau altul. :|

  6. EU ti-as arata o poza de la ultimul party la care am fost, dar nu ii de dat pe net:))

    Cea mai aiurea chestie pe care am facut-o a fost sa trag schweps pe nas. Aiurea zic in sensul ca m-am simtit super naspa dupa.

    De obicei sunt ala care face tampenii la party-uri, asa ca am cam incercat tot ce iti vine in minte :))

  7. La majorate in liceu eram cunoscut ca fac baie cu samapanie sarbatoritului in momentul tortului. Din pacate la unul dintre majorate am facut baie parintilor, si pentru sarbatorit nu mi-a mai ajuns sampania (partea comica este ca era la o pensiune de 5 stele in Sinaia si toata lumea era imbracata la extrem de elegant – a fost mai mult un dineu decat majorat).

    Oricum toata lumea tine minte povestea asa:
    ” – Ma tu ai fost la majorat la X?
    – Frate nu stiu, e ala la care Coman a facut baie cu sampanie lu masa si lu tacsu’?
    – Da frate!”

  8. Am fost la o petrecere in clasa a 11 a foarte plictisitoare si fiindca ma plictiseam am imbatat-o pe bunica aniverstei cu crema de wihskey. Ideea e ca batranica a avut parte de distractia vietii fiindca am ajutat-o sa scape de inhibitii si sa faca streaptese si sa se frece de invitati. Aniversata a avut parte de cireasa de pe tort cand bunica a venit cu pozele de familie, eternele poze dezbracate pe recamier, la mare, etc. A fost fun. aniversata era prietena mea.

  9. Anul trecut am fost la un pool party, unde m-am intalnit cu mai multi prieteni. La un moment dat, dupa ce nivelul consumului de alcool (sa-i zicem Desperados, de dragul concursului) a depasit limitele bunului simt, am intrat in piscina langa o tipa pe care o cunosteam de cateva zile si am inceput s-o instig sexual. Mi-a raspuns, asa ca am iesit din piscina si ne-am retras la etaj, care nu era altceva decat un acoperis descoperit pe care erau asezate sezlonguri, de jur imprejurul piscinei. Acolo, pe unul dintre sezolonguri, retras, dar in continuare in raza vizuala a celor care s-ar fi putut uita, ne-am manifestat destul “traznit”.

    Rugaminte 1: Daca ti se pare interesanta povestea, da-i invitatia lui Matei Dura, ca el mi-a facut cunostinta cu ea:))))
    Rugaminte 2: Chiar daca ti se pare interesant sa ma cauti dupa ip, nu o face, fiindca nu e de bun simt :))

  10. din ciclul ‘amintiri de rockeri teribilisti’:
    in dimineata de dupa party (adica pe la 7-8, ceva de gen) s-a decis sa ii luam grav la misto pe cei care cazusera la datorie, si deci se odihneau in camera vecina, morti de beti. asa ca li s-a organizat priveghiul (ca doar erau ‘morti’ de beti). am pus doliu la usi, am acoperit oglinzile, din astea…:)

  11. Acum vreo 7 ani, w-end de weekend organizam petreceri in casa unui prieten, la mansarda cladirii in care acum se afla Cafe Pedia (romana), iar cei de la La mama aveau obiceiul, prost, sa puna muzica populara pe terasa pana noaptea tarziu.
    Intr-una dintre zile am scos boxele pe geam si am dat manelele la maxim, pana cand lumea a inceput sa plece de pe terasa, iar ei au oprit muzica.
    De-atunci, n-am mai auzit muzica populara pe terasa la La mama.:)
    the end.

  12. De departea cea mai haioasa intamplare a fost atunci cand ne-am “gelat” cu sampon, altceva nu exista pe vremea aceea, si am ajuns la petrecere inspumati si parfumati, dupa o ploaie zdravana :)))

  13. in urma cu vreo 3 ani, am fost la majoratul unui prieten unde era o atmosfera super misto doar ca erau niste tipe care ele credeau ca sunt prea cool pentru a se distra si pentru a nu le mai vedea asa “constipate” le-am pus niste laxativ in paharele de lichior de cirese pe care eu personal m-am oferit sa le servesc pe cele mai sus mentionate. Pot spune ca desi nu imi doream sa fiu in pielea acelor fete a fost ceva ce a adaugat petrecerii ceva mai mult haz.

  14. Cea mai tare chestie pe care am facut-o la o petrecere: magnetizat destul de bine cu alcool, m-am bagat in seama cu o tipa in engleza. “The Foreigner” este cea mai buna metoda de agatat. Lesne de spus ca am construit o intreaba minciuna, ca sunt student strain din tara x, orasul y si ca studiez z in Romania. Funny thing: cu cat crestea minciuna mai mare, cu atat ma simteam mai bine si se alimenta creierul pentru a minti mai mult si mai mult. Singura chestie e sa faceti un scurt instructaj prietenilor si sa ii rugati sa vorbeasca in engleza in preajma voastra (pentru ca toti avem prieteni vorbitori de engleza, right)? In final, tipa a ajuns sa imi complimenteza, vestimentatia, ceasul, tot ceea ce se putea, a ajuns sa imi vorbeasca despre metehnele baietilor/barbatilor din Romania, iar cand a plecat m-a invitat sa bem o cafea. La ea. Dupa, am facut schimb de numere de telefon si nu am mai sunat-o.Acum vreau si eu o invitatie ;;)

  15. am dat o petrecere (for no any special reason) cu cei mai buni prieteni ai mei si ai iubitului meu, si-am aparut imbracati in mire si mireasa si i-am anuntat ca defapt asta este nunta noastra la care participa (asta sa-i scutesc de grija banilor and stuff ca nu suport traditionalismul cu banii ).

  16. cea mai tare faza pe care am facut`o la o petrecere, a fost de fapt o replica prin care mi`am motivat intentia de a pleca de la party. dupa ce turnasem destula vodka si destul whiskey in mine, am realizat ca sunt destul de praf incat trebuie sa plec acasa. Cum de la betii nu poti sa pleci asa, oricum, primul, doi prieteni au tot tras de mine sa mai raman, sa nu fiu naspa etc. La care a venit raspunsul meu clar si raspicat, de parca nu as fi baut nimic toata seara: ” Bai, eu plec, ca daca ma imbat si cad aici, voi doi nu puteti sa ma carati acasa!”. End of story :))

Comentezi ?