Home / Evenimente / Alte statistici de la Bloggers Open 2014

Alte statistici de la Bloggers Open 2014

Am primit infograficul asta de la Toma, e despre turneul de tenis cu bloggeri, din week-end-ul trecut. Arata bine, dar pare ca e putin incomplet.

Lipsesc cateva statistici cheie. Cele de mai jos:

  • 4743 de poze sterse, in care jucatorii apar cu limba scoasa pe afara, din cauza caldurii sau a conditiei fizice remarcabile.
  • 845 hectolitri de transpiratie, care s-au evaporat si ele, cat ai zice “vezi ca tu trebuie sa servesti”
  • 263 glume despre cum o sa fim noi (eu si Bogdan Ciuclaru) ciuca batailor si despre necesitatea de a face turneul asta pe tenis ca la box, pe grupe de greutate
  • Maxim 4 mingi incap intr-un buzunar normal, pe verificate. Asta nu te ajuta in meci, dar macar nu te apleci dupa toate mingile pierdute si imprastiate in spatele terenului.
  • 2 incercari timide de a reproduce urletele Sharapovei, care s-au terminat rapid, pentru ca sunau a altceva, iar unii chiar aveau nevoie sa se concentreze la joc…
  • 38493 selfie-uri, din diverse pozitii, care acopera jumatate de poza: iola minge, iola fileu, iola teren, iola altii care joaca, iola racheta, iola soare.
  • 73 febre musculare. Cei care n-au jucat si au scapat de durerile de la maini si picioare, au facut febra la gat, de la prea multa urmarire a paselor schimbate de ceilalti jucatori.
  • 456 kg de bronz bio, crescut natural pe maini si picioare, parte din noul trend de vara: “portret de tractorist”
  • 123.5 mingi scapate in afara terenului, in boschetii de langa. De vreo 3-4 sunt eu vinovat, a durat mai mult pana am intrat in forma, dupa care am obosit rapid. Am facut o poza cu doua dintre supravietuitoare.

  • O singura victorie pentru mine, ceea ce mi-a adus un neasteptat loc 4 din 5. Am avut norocul sa dau peste Vlad Ilas, la fel de rotund pregatit ca mine, pe care l-am invins, cu greu, 6-3 (s-a jucat un singur set, sa nu prelungim suferinta), in cel mai frumos meci de sambata. Fara ghiulele, fara artificii, fara preluari spectaculoase, dar cu suporteri si lovituri din categoria “fiecare cu ce poate”.

Sponsori ai Bloggers Open 2014GM Tennis,OrangeSamsung K Zoom

Castigatorii turneului: Radu Restivan (legenda spune ca, odata, am fost aproape de 5-1, dar am luat bataie cu 6-0) si Alexandra Blas care loveste cu racheta aproape la fel de bine cum invarte tigaia (mmm, are niste poze cu mancare pe facebook…)

Citeste si asta

Adio Wii, bun venit Chomecast pentru tenis!

Wii a fost o inventie bunicica, pana cand a aparut Kinect-ul, care a renuntat la …

Comentezi ?