Home / Diverse / Mihai Nenita si vioara albastra. Wow.

Mihai Nenita si vioara albastra. Wow.

Ultimul si cel mai tare recital de aseara de la Festivalul de folk “Ziua de maine” a fost cel sustinut de Ducu Bertzi  si Mihai Nenita. Daca de Ducu Bertzi mai auzisem (:P), Mihai era un necunoscut total pentru mine. Necunoscut care s-a transformat in descoperirea anului pentru mine. Dupa hang.

Din momentul in care a inceput solo-ul la vioara si pana la sfarsit, am ramas pur si simplu cu gura cascata. Am stat in genunchi inaintea scenei (si la propriu si la figurat, pentru ca am filmat) vreo 20 de minute si nu mi-a venit sa cred ce sunete reuseste sa scoata dintr-o vioara albastra si un (cred) sintetizator. Am ramas fara cuvinte.

Daca la inceput a fost mai timid, cantand in umbra chitarii lui Ducu Berti, cand si-a inceput solo-ul, a fost pur si simplu “mind blowing”. A facut show pe scena, a improvizat, s-a jucat cu sunetele si a facut publicul sa se ridice in picioare si sa aplaude ca niste nebuni, minute in sir. Iar vioara aceea nici macar nu era “chitara aia buna”. In seara asta canta cu Nicu Alifantis & Șemineu Band. Si “vioara aia mai buna” Si abia astept.

Va las cu cateva minute bune de show.

Cum zicea Make: “Bloggeri in delir la #folkalba Mihai Nenita este ireal cu vioara in mana. Sau pe picior. Sau oriunde altundeva” . Uitati-va pana la capat, acolo e partea cea mai tare :)

 

 

Organizator: Consiliul Județean Alba. Parteneri Muzeul Național al Unirii Alba IuliaTeatrul de Păpuși PRICHINDEL Alba IuliaCasa de Cultură a Sindicatelor Alba Iulia,Casa de Cultură a Studenților Alba IuliaAlba MallArt Cafe Downtown.

Citeste si asta

Viral: o iepuroaica in lupta cu un sarpe

Via IFuckingLoveScience.com, un video care a ajuns deja la 14 milioane de vizualizari in nici …