Home / Fun / Draft de articol #prinSibiulmeu

Draft de articol #prinSibiulmeu

Pentru ca au fost cateva cereri de draft de advertorial, legat de excursia la Sibiu, am facut unu’ la repezeala. E plin de arogante. Daca va place, completati parantezele patrate cu ce vrea iPadul vostru. Se accepta si completari pe draft.

Week-end-ul acesta am fost in Sibiu, pentru ca sunt cel/cea mai [tare/fain/cret/haios/genial]  blogger/bloggerita din cartier. Si pentru ca merit, iar asta a venit ca un “proof” al muncii mele in blogosfera, de pana acum. Organizatorii (Brylu, Tudor si Razvan), ne-au asteptat pe noi si masinile noastre de fitze de la Autonom la intrarea in Sibiu, cu [paine si sare/2 bannere 250×250/femei dezbracate/striperi]. A fost ok, pana cand ne-au dat si tricouri personalizate. Bine ca erau albe si cu poze pe ele.

Ne-am cazat la Levoslav, un hotel de 4 stele care arata a super [resedinta de boși/culcuș de A-listeri/vila de barosani], de unde ne-am tot dus pe la terase. Sa fi baut vreo [80/90/100/cine le mai numara] de beri, in total . Unora le-a fost chiar greu.

Altii au baut si apa plata si mai grav, cateva limonăzi, dar nu zicem cine, pentru ca am auzit de la chelneritele [dragute/acide/rautacioase/vorbareate] de la Hermania ca ar fi corozive. Si limonazile, si chelneritele. Mai ales Andreea.

Sibiul e un oras foarte [verde/frumos/vechi/misto]. Mi-a placut in special [muzeul brukental/turnul sfatului/turnuldulgherilor/catedrala evanghelica/muzeul astra/piata huet/biserica-spital de invalizi(primul spital din Romania)/statuia popei care a murit spanzurat ca nu a vrut sa scrie pe blogul regelui ce facea regina cand era singura, si mai ales, cu cine].

[insert poze aici] [nggallery id=6]

Imi place foarte mult iPad-ul meu [alb/negru/cu swarovski] primit cadou, mai ales ca a fost gratis si ca e gravat cu adresa blogului meu. Mai tare ca iPad-ul a/au fost [tortul/sampania/caviarul] de la piscina. Apa a fost foarte [buna/rece/uda], dar pe sfarsit, a avut un gust [ciudat/usor sarat/familiar, pe care nu stiu de unde sa-l iau].

Cel mai mult mi-a placut de [la alegere, fara numar, de:  GroparuDenisaNebuloasaAndrei CrivățChinezuTvDeceAlinaHoinaru, AnurimRuxandraGogu Kaizer, TomaClaudiaCristianGabenAlexandra, si Liviu (zis si Iisus)] pentru ca [insert laude aici]

Articol scris de pe iPad, fireste.

#prinSibiulmeu este un proiect organizat de Asociatia pentru Infrumusetarea Orasului Sibiu si cofinantat de Consiliul Local Sibiu prin Primaria si Casa de Cultura a Municipiului Sibiu. Alaturi de aceste institutii, parteneri mai sunt Hotelul LevoslavPrintcenter siAutonom. Mulțumim pentru sprijin restaurantului Hermania, Atrium Classic Cafe,Vintage PubSupporter Sports Pub & GrillOldies PubCNM Astra și Muzeului Național Brukenthal.

 

Citeste si asta

#prinSibiulmeu

Azi, maine si poimaine sunt iarasi in Sibiu, la invitatia lui Bogdan Brylynski, (nume de cod …

13 comentarii

  1. man, serios – totul pana la andreea. daca zici ceva de rau de ea, va trebui sa vin la bucuresti. sa te ucid lent, in chinuri. ok ?

  2. Nununu, mie – deci MIE – mi-a placut de tine!

Comentezi ?