Home / Fun / Vot #MissTwitter – Semifinale

Vot #MissTwitter – Semifinale

Bun, acum ca avem 54 (!!!) de nominalizari la titlul de MissTwitter, pot incepe voturile, sa lasam twitterimea sa-si aleaga printesa (vai ce cuvinte frumoase am folosit, merit un like sau macar un RT)

Asadar, liber la voturi pana duminica seara, cand o sa aflam semi-finalistele, pe baza voturilor exprimate in mod (sper) democratic. Cele 15 (sau 16) vor fi invitate apoi sa raspunda catorva intrebari venite din partea juriului, dupa care se va continua cu o noua runda de voturi. Finala se va da intre 7 printese web 2.0, fiecare avand drept cavaler cu blog unul din cei 7 membri ai juriului. La final, vot mixt (voturi publice si alegerea juriului), dupa care vom afla cu totii cine va fi MissTwitter pana la urmatoare editie :)

Lista celor inscrise

LigiaIleanaAndraPyuricAnca NelersaAndreea BurlacuDiana StoleruOana PortaseOana Pasat,Daniela PetrescuKirstDayyAlexandra ManeaAll3xaAlina MereutaAlina ConstantinescuSiginaDenisiaLizAnca DorombachNebuloasaMiruna SiminelValentinaDicaAnca TeneaOana VioClaudia SofronDoriaLavinia BiberiOana BratilaAlexandra GrisoroaiaIoana Bora, Raluca ChifaAnca ZelencaSpecial KokoAnna, InnozaIoana BlajRoxana PrecuMiruna Sfia,  Miruna Anurim),  CorinaGeorgescu,  SabinaCornovac,  Marie-JeanneAndreea Roman,  Sara NistorAlice TudorOana EssyDaniela Matei,  Ada BogoeviciRoxana AvadaneiVivi FloricicaRuxandra FediucRaluca Alexandra, Elena Ciric

Juriul :  ArhiAlex NegreaAndrei CrivatHoinaru, Claus (Aiurea), Andrei Cismaru si eu

Regulament si desfasurare

Premiu 1 : Un Day Pass in valoare de 35 de euro oferit de Body Art Wellness Club, cu care castigatorul poate beneficia de acces valabil 24 de ore, cu acces la sala incluzand toate clasele cat si la piscina, jacuzzi si saune.

Premiu 2: Cod de discount in valoare de 280 de lei oferit de www.xtensii.ro, magazinul cu cea mai variata gama de extensii de par naturale si accesorii.

Premiul 3: Manly.ro – revista online dedicată exclusiv bărbaţilor, acceptă că viaţa acestora ar fi lipsită de acel je ne sais quoi dacă n-ar exista femeile. Aşa că hotărăşte să premieze primele trei domniţe din clasament cu produse cosmetice, plus nişte premii surpriză. Vă urăm spor la admirat şi la votat!

Premiul4: Orhideea SPA – oferă, de asemenea, un premiu ce constă într-o zi de răsfăţ: acces la Tepidarium, Auditorium şi la Aria de Relaxare şi, în plus, la alegere, una dintre următoarele terapii: masaj de relaxare, masaj indian al scalpului şi feţei, Aroma Feet Ritual sau Hot Stone Back Massage.

Pe parcurs e posibil sa apara si alte premii, mai dati din cand in cand refresh la pagina asta :)

Nota: Fetelor, nu uitat ca in paralel se desfasoara si #MisterTwitter. Eu m-am retras din concurs, pentru a-l lasa pe Hoinaru sa castige, dar voi puteti sa va votati favoritul !

Nota2: MissTwitter si MisterTwitter e doar un joc, nu o luati la modul personal. Nu are pretentia sa para relevant sau ofensator. Relax, e doar o joaca …

Nota3: Aveti grija cu spam-ul si fraudarea, i know stuff

Caseta tehnica:
  • fiecare poate sa aleaga maxim 3 concurente
  • votul este restrictionat pe IP
  • lista este afisata random, in felul acesta fiecare fata are sansa sa fie prima (sau ultima) in lista
  • rezultatele sunt afisate ca procentaj, nu ca numar de voturi

Citeste si asta

Vand scenarii triste si povesti lacrimogene pentru concurentii de la Xfactor si Vocea Romaniei

Impresionat de lacrimogenele prin care trec multi dintre cantaretii de vinerea asta de la Xfactor sau Vocea Romaniei, …

89 comentarii

  1. @ValentinaDica
    @IoanaVio
    @IleanaGhita

    (ordinea o stiu doar eu)

    GL grlz :)

    ps. a fost greu sa aleg cu doar 3 optiuni :(

  2. Fain era daca existau si pozele. Asa nu stiu daca cunosc 3 dintre ele. Macar daca era un link catre contul lor. Sa stau sa vizionez 54 de useri este mult, mult prea mult. Vot dupa IP este si nu este ok. Am IP dinamic ;-)

  3. Ioana Bora e fashionnete, cu doi n.

  4. Pfuai, nenicule, cum sa alegi doar 3?? :(

    PS: Cand le dezbracam?

  5. pe doua le-am votat cu inima, pe una cu sufletu :)))) @Sigina @Pyuric @OanaEssy #misstwitter da pe @parcatotAna dc nu ati pus-o? huuuuuuuo :))

    era mai bine daca nu ati fi aratat procentele :)

  6. pfuuu, sigino nu-ti mai dau extensii daca castigi! :)) numa” sa stii
    le dau la locul 2 :)

  7. Ma roaga Lavinia sa iti atrag atentia ca i-ai gresit numele in poll. Se poate modifica?

  8. Miss Twitter cu poll text. WOW. Eu, daca eram in locul vostru, transcriam si numele fetelor in binar si generam si cate un QR code pentru fiecare in parte.

    In alta ordine de idei, cred ca ar fi mers un poll facut cu mizeria aia de plugin de wordpress in care merge sa pui si html. Astfel aveai bifa in dreptul unei poze cu nume cu tot. Vedeam si noi pe cine sa alegem.

    PS. Juriul ce rol are? :-))))))))))))

    • Puteam sa scriu in chineza, pentru admiratorii mancatori de orez, dar asta a fost cea mai la indemana solutie, momentan. Pastrez ideea cu QR Code pentru data viitoare, cu copyright cu tot :P
      Juriul are rol secret. sau avea…pana sa dea @aiurea din casa :)))

      • Pai si noi, mancatorii de ceafa de porc cu cartofi natur pe cine pielea mea votam? Daca votez gresit si e vreo frumusea ascunsa sub vreun nume de mIRC cu }{ si *-ute? A?

        SHOW. ME. THE…. MONEY. gen :-)

    • Sunt linkuri catre paginile lor de Twitter oleaca mai sus. Dam click acolosha, admiram, dupe care votam fata mai jos. Ori sunteti onlaineri, ori nu mai sunteti!

      • Multumesc lui Dumnezeu ca nu s-au propus 200 de madmoazele. Sa faceam trafic in twitosfera si alergam dupa poze pe net cat nu facem o comunitate intreaga intr-o saptamana :-)))

      • Si uite asa am gasit rol pentru juriu. Claus, hai pe mess, avem treaba :))

  9. Vezi că polldaddy te lasă să pui şi poze. E adevărat, e un pic mai greu da’ pe vremea când am făcut chestia asta împreună cu Alina Constantinescu, am făcut-o cu poze cu tot :P

    • Acum am vazut si eu butonul (mic buton, mic de tot). Diseara pun si poze, sunt prea multe … :(

      • Pune osu la treaba si nu mai comenta! Si pune-l si pe Hoinaru, tot se lauda ca el are program de blogger si oricum l-ai lasat sa castige la mister. Hai. Sa vedem ce votam. Nu de alta, insa se termina naibili votarea pana te misti tu!

      • scuzati sefu’, aveam niste treaba. hoinaru nu raspunde la apel, isi face somnul de frumusete de dupa-amiaza :))
        Se rezolva pana in seara asta

      • Scuzele nu se accepta! Osu’ la munca nu la facut trafic, asa, pe ochi frumosi pe care tot noi trebuie sa-i cautam! Ca deh, tie iti e lene / ai treaba / ala doarme si se scarpina undeva / puteai sa pui si chirilice. :-)))

  10. Pe vremea mea în 2009 am muncit nene să fac pollu’ ăla. Deci pune mâna şi aranjează-l frumos să vază omu’ pe cine votează. :)

  11. Wow… toate fetele sunt minunate. De ce nu le pot vota pe toate? Totusi inima m-a indemnat sa votez cu orasul meu drag – Iasi. Nu mai are rost sa zic cu cine am votat :)

    Super interesanta si campania de anul acesta… asa vedem si noi cum ciripeala devine din ce in ce mai sexy :)

  12. @Corina – sa stii ca ajuta mult pozele lor langa linkul de vot… asa nu mai trebuia sa dau eu copy/paste ca nebunul. Si da… Am fost corect si m-am uitat la fiecare profil :)

  13. no, da pusul pozelor doar anumitor participante reprezinta discriminare. Sa se sesizeze autoritatile in domeniu!!! :)))

  14. pffff, doamnele votante n’au cerut poze! superficialilor! :))))

  15. da la Anca Dorombach de ce e moaca lu piticu?

  16. N-are treaba mos Aiurea cu brandurile si campaniile din blogosfera. Poate astia mici de ma gasira fraier sa incarc pozele in timp ce ei dorm.

  17. valeu ..ce`i aici ? O.o ..

  18. votat @Anca_N , @OanaPasat si @Pyuric . :D

  19. ahahah, Costin, Ruxa are drepatate. Noi n-am cerut poze… stim noi cum aratati :P

  20. @IleanaGhita
    @OanaVio
    Anca Nelersa (@Anca_N)
    …în această ordine. Dar Anca Dorombach (@innocente) ar merita un premiu special, poza ei m-a cucerit! :lol:

  21. siginutz – neste superficiali, zic! :))

  22. a hashref hashtetepeu twitter.com/aiurea. sa iau si eu oleaca de trafic, zic.

  23. e cea mai frumoasa si talentata :)
    te pup koko

  24. @special_koko
    toate sunteti frumoase.e greeeu de ales

  25. Vot pentru Special Koko!!!

  26. KOKO SUCCESSSSSSSSS!TE PUP

  27. Thank you girls, u rock! :*:*:*

  28. _Liz_B, OanaEssy si, desigur, Blogatu

  29. valentina mea e cea mai frumoasa ! zice tatal lui valentina :)

  30. E prea tarziu pentru nominalizari…? Lipseste @BadPisi :D

  31. tradare mie…. tradareeeee

  32. Da, cu Blogatu, nu mai avem niciuna nicio sansa. Bai, rai mai sunteti :) Din joc devine .. (bataie de) joc :P Ofof!

    Ruxa, io zic next time sa fie pe bune, da adunate toate conturile active de twitter de fete din ro, si toate conturile active de baieti din ro. That would be the challenge :P (nu ma bag :) )

    • Ehhh, la cate poze a bagat @aiurea, am zis ca sa-l las sa-i faca o bucurie lui Blogatu, ar fi probabil prima data cand e inconjurat de atatea fete :P
      Il scot maine dimineata, ca strica procentajele :))

      Cat despre toate conturile active…pare greu de realizat, si ar fi posibile probleme de privacy. dar poate ma insel …
      Ruxa, ai legatura

      • ma, io nu ma mai joc de’a asta decat daca se ofera voluntari sa scrie guest post-uri cand sunt multe linkuri de pus! :))))))
        bine ca n’au cerut si fetele poze, ca io n’am @aiurea!

        concluzia? cine n’are @aiurea sa’si faca rost! :))

  33. ligia, inozza si ioana bora:D un vot pe cat se poate de obiectiv dar si subiectiv doar sunt prea multe fete cu poze bune de miss..

  34. O domnisoara nominalizata nu apare la votare…Nu a trecut in semifinale?

  35. gata..sunt toate…le-am numarat eu:))

  36. S-a mobilizat clujul la votare….restul mai lenesi:)..asa de distractie…

  37. de ce voturile scad?

  38. sunt satula, peste tot apare prefacuta si superficiala de Special Koko si ea stie foarte bine la ce ma refer. Pe blogul ei vb atat de frumos si dragut cu toata lumea, iti zice ca te intelege si ca te ajuta cu orice doresti, te roaga sa ii dai mail, moment in care te refuza. Este o persoana atat de superficiala si de falsa cum rar mi-a fost dat sa vad. Mereu se simte atacata, mereu vreau laude, daca iti permiti sa o critici, sau sa nu fii de-acord cu ea pt ca pur si simplu tie nu iti place o chestie, ea se simte atat de atacata, atat de criticata, nedreptatita si iti raspunde ca ultimului om de pe lume. Aveam eu o prietena, mereu zicea ca e ft urata (ea fiind ft frumoasa) doar ca sa o contrazic sa ii zic, vai da nu e adevarat, esti atat de frumoasa, atat de speciala. M-am saturat de Special Koko si toate lingusitoarele ei. Toate sunt lingusitoare pt ca ea vrea sa para o persoana foarte buna, sufletista, dar eu m-am convinsa ca joaca teatru, pt ca pe blog zice o chestie ca sa dea bine (ceva de genul: vai cat de buna sunt eu, cat de darnica, cat de sufketista) iar daca ii dai mail te expediata.

    • Hmm, imi pare rau daca te-ai simtit expediata :) Tare as vrea sa stiu care era intrebarea..

      Iti vine sau nu sa crezi, chiar raspund tuturor mail-urilor si comentariilor si uneori imi ia mai mult de 3,4 ore pe zi. Raspund cat mai bine posibil si daca am raspuns deja in a previous post, pun link. Imi pare rau ca n-a fost ce asteptai…cu toate astea eu simt ca imi fac destul de bine treaba, si chestia asta poate fi atestata.

      N-are rost sa dezbat mai mult subiectul aici…si mi se pare trista situatia. Poti sa crezi ce vrei despre mine, la finalul zilei nu ma face sa ma simt nici mai bine nici mai prost cu mine insami.

      Te pup!:*

  39. Ioana Bora (@fashionnete)
    @Sigina Pop
    Anca Nelersa (@Anca_N)

  40. BIZADEA CAMELIA

    special pentru Sabi ,un vot MARE !!

  41. La cate minore o adora Cocko Chanel vad ca a sarit de 1/5 din voturi :))

  42. auras tocmai si-a dublat numarul de comentarii pe blog cu postul asta.

    • Bai… ce face invidia asta …macar daca era adevarat :)) asa …10% in plus, nu-i mare lucru.
      In loc sa zici mersi ca ti-am dubat unicii de cand ti-am dat (iar) link …
      Ia zi… te voteaza fetele ? :D

  43. Koko tu esti castigatoarea :X

  44. Lavinia, Ruxandra si Doria. Exista cineva care nu a votat Doria? :))

  45. Las in seama persoanelor de sex feminin participarea la acest concurs. Cu mult respect, ma retrag din competitie!

  46. miss sperie-twitter poate :))

Comentezi ?