Home / Filme / 5 lucruri de urmarit la Avengers, Age of Ultron

5 lucruri de urmarit la Avengers, Age of Ultron

Cateva idei ramase in draft, de saptamana trecuta, de la avanpremiera pentru presa. A se consuma cu calm si atentie, pana la sfarsit. Recomandat in special celor care nu au vazut inca filmul.

Atentie, poate contine spoilere si urme de sarcasm!

  1. Cat de politicatly corect, fad, lipsit de carisma si cliseic e Captain America. E atat de plat incat pare mai interesant sa numeri de cate ori il iau la misto ceilalti avengeri. Un fel de contabil ajuns sef pe pile, care incearca sa para mai important decat poate.
  2. Ce inseamna notiunea de safe house pentru arcasul-minune Hawkeye si ce ar trebui sa fie: un loc izolat dar usor accesibil, fara legatura directa cu vreunul din Avengers, care sa ascunda minuni tehnologice si indeajuns de mult armament pentru un razboi intergalactic.
  3. Efectele speciale, luptele interminabile (wohoo, macel si actiune pe fast-forward) si calitatea detaliilor, de pe un rand ceva mai sus de numarul 3. Altfel, risti sa te uiti chioras la cei din jurul tau, cam vreo 2-3 ore dupa vizionare.
  4. Salvarea lui Costel. Cooosteeel!
    El e Costel
  5. Care este rolul, evolutia si abilitatile noilor super-eroi (Wanda/Scarlet Witch si Pietro Maximoff/Quicksilver) care apar in film, pe langa ceilalti sase, deja rodati in lupta cu “inca un personaj negativ care vrea sa ne distruga planeta”.

Inca 3 super-eroi si pot sa provoace robotii la un meci de fotbal (sau handball) cu robotii, ca sa nu mai distruga aiurea cartiere intregi de cladiri istorice (Nicu SorDan likes this).

Hulk poate sa stea in poarta, daca promite ca nu distruge mingea, Iron Man e in atac, alaturi de fantoma lui Quicksilver, Thor e mijlocas la inchidere, fetele in aparare, la respingere, Hulk Eye mijlocas responsabil cu loviturile libere, iar Captain America poate sa stea degeaba pe marginea terenului, comentand aiurea niste banalitati de tipul “mingea este rotunda, daca muncim ca o echipa vom fi muncitori, robotii nu au inima, impreuna suntem mai multi puternici decat robotii, Ultron e starul echipei adverse”.

Trailerul in romana

Citeste si asta

8 despre “Cei opt odioşi / The Hateful Eight”

Cu 3 ore si 7 de minute, “Cei opt odioşi / The Hateful Eight”, western-ul scris si …

Comentezi ?