Home / Filme / 55 de greseli din “Life of Pi”

55 de greseli din “Life of Pi”

Probabil ca ai citit cat de mult mi-a placut mie “Life of Pi” si cat de mult m-au  plictisit toate povestile si vorbele pline de truisme care ieseau din gura indianului naufragiat. Atat de mult incat am scris vreo 3 pagini de spoilere si comentarii.

Daca asta n-a fost indeajuns, am gasit un video numit “Everything Wrong With Life of Pi In 4 Minutes Or Less”, care cuprinde si alte dubiosenii care mi-au scapat mie.

In caz ca ati ratat momentul, filmul a castigat titlurile “Doi scheleti stateau in  barca“,“N-ai inteles nimic, e  o metafora“ si “Oricine poate fi imblanzit, daca ii dai de mancare, urli si il ameninti cu sulita” la Premiile Oscauras 2013

Bonus: “Everything Wrong With The Hobbit An Unexpected Journey In 4 Minutes” si “Everything Wrong With Twilight In 6 Minutes Or Less

2 comentarii

  1. Nici mie nu mi s-a parut fenomenal filmul, chiar aseara am apucat sa-l urmaresc, insa nici foarte slab nu e. Oricum, in video-ul prezentat se ataca si cateva lucruri pe nedrept. Adica, fazele cu tigrul neobservat cand Pi cauta provizii exact in locul in care statea acesta, urmand ca mai apoi sa-si arate prezenta… sunt oarecum normale, pana la urma povestea sa era normal sa aiba gauri de logica, nefiind felul cum lucrurile s-au intamplat in realitate :)

Comentezi ?